Programok

Spirituális Kapcsolódások Központ

Üzenetet küldök:

Adatkezelési hozzájárulás:

Aktuális programok

HELYREHOZZAM VAGY ELENGEDJEM? Párkapcsolati workshop

HELYREHOZZAM VAGY ELENGEDJEM? Párkapcsolati workshop

 

Amikor elérkezik a „se vele – se nélküle” időszak a párkapcsolatunkban, akkor ott állunk tanácstalanul… vajon mikor döntök jól? S mi lenne a helyes döntés?

Van-e még bármilyen lehetőség ebben a kapcsolatban? Érdemes-e még időt és energiát fektetni abba, hogy helyrehozzuk, esetleg újra kezdjük? S ha igen, akkor hogyan?

Ha már nem látok esélyt arra, hogy rendbe tegyük a kapcsolatunkat, akkor miért nem tudom elengedni? Miért nem tudok tovább lépni?

Mi nehezíti a helyes döntést és milyen valódi megoldásokra kell rálátnom, hogy el tudjunk indulni akár az egyik, akár a másik irányba?

 

Helyszín és időpont:

Budapest, XI. kerület (pontos helyszínt a regisztrációt követően mindenkinek elküldöm)

 1. június 3. (hétfő) 18.00 – 21:00

Hozzájárulás: 10.000.- Ft

A programon történő részvételedet az előleg vagy a teljes összeg átutalásával tudod biztosítani. Amennyiben mégsem tudnál eljönni, az összeg visszautalására ugyan nincs lehetőség, de a részvételi jegyed másra átruházható.

 

Jászberény

 1. június 8. (szombat) 17:00 – 18:30

Hozzájárulás: a MindEGY Fesztivál keretében lesz lehetőség jegyet vásárolni

 

Szeretettel várlak,

evima

A programra itt tudsz jelentkezni:

Korábbi programjaink

TEST-TUDATOSSÁG

TEST-TUDATOSSÁG

 

Mitől függ a testalkatom? Mit tükröz a testfelépítésem?

Valóban a gének határozzák meg, hogy milyen vagyok?

Miért hajlamosabb a hízásra az egyik és miért nem a másik?

Hogy van értelme a fogyókúrának, illetve a mozgásnak?

Hogyan befolyásolják a hitrendszereim a testemet?

Hogyan tudok hatékonyan változtatni a testemen?

Mit jelent egyáltalán test-tudatosnak lenni?

… és még sok hasonló kérdésre kaphattok válaszokat a test-tudatosság témakörében.

 

A május 22-ei Klubesten egy rövid előadást hallhattok testtudatosságról. Ezt követően pedig egy interaktív beszélgetésre kerül sor, ahol hozzászólhattok, tapasztalatokat oszthattok meg és kérdéseket tudtok feltenni ebben a témában.

 

Időpont:

 1. május 22. (szerda) 18:00 – 20:00

 

Helyszín:

Jászberény, EVIMA Központ

 

Hozzájárulás:

elővételben: 5.000.- Ft

helyszínen: 6.000.- Ft

Amennyiben mégsem tudsz eljönni, az elővételes jegyek árát nem áll módomban visszafizetni, de teljes körűen át tudod ruházni másra vagy a következő Klubest alkalmával annak fele beszámításra kerül számodra.

 

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt, hallgatóságot, hozzászólót, kíváncsiskodót!

 

OPSZ! ORGZMS-POTNCA-SZRTKZÉS

OPSZ! ORGZMS-POTNCA-SZRTKZÉS

 

Valami hiányzik… ahogy hiányoznak a címben lévő szavakból a betűk, úgy hiányzik az együttlétünkből valami…

Valami esszenciális…

 

Mindannyian vágyunk rá, hogy egy olyan párkapcsolatban éljünk, ahol testi­-, érzelmi- és szellemi síkon is összhangban vagyunk a partnerünkkel, ahol meg tudjuk élni a teljes önátadást.

Napjainkban már egyre kevésbé tabu az intimitásról beszélni vagy olvasni, mégis amikor a gyakorlati megvalósításra kerül a sor, a tudatalatti blokkjaink igen erősen bejeleznek, ha nincs minden rendben.

A szívből jövő, szeretetteljes kapcsolódás iránti vágyunk hajt, de sokszor nem tudjuk, nem értjük, hogy az oda vezető folyamat miért és hol akad el?

 

Hogyan működnek a nő és a férfi közötti közeledési és kapcsolódási folyamatok?

Miért van bennünk szégyenérzet? Miért nem tudunk a párunkkal nyíltan kommunikálni az igényeinkről, a vágyainkról?

Miért játsszuk meg magunkat kapcsolódások során?

Mitől függ a gyönyörkészségünk és a férfierőnk? Hogyan hatnak tudat alatt a szülői minták és hogyan tudunk rajta változtatni?

Milyen lelki háttere van a gyönyörkészség és a férfierő megélésének? Hogyan tudunk ezeken változtatni?

A fenti témák fókuszban tartásával rendezzük meg a 3 alkalomból álló workshop programunkat, melyre szeretettel várunk, akár hallgatóságként, akár aktív résztvevőként szeretnél jelen lenni. Bátran hozd magaddal a kérdéseidet is!

 

Programsorozatunk időpontjai és témái:

2024.április 29. (hétfő) 18:30 – 20:30                           Intimitás megélésének nehézségei

2024.május 6. (hétfő) 18:30 – 20:30                             A gyönyörkészség lelki háttere

2024.május 13. (hétfő) 18:30 – 20:30                           A férfierő zavarainak lelki okai

 

A téma érzékenységére tekintettel egy bensőséges, zárt teret fogunk létrehozni maximum 20 fővel, így kizárólag előzetes regisztrációval lehet csatlakozni a workshophoz. Létszámon felül várólistára lehet jelentkezni.

 

Hozzájárulás:

8.000.- Ft/ alkalom.

Egy összegben 20.000 Ft/ 3 alkalom

Helyszín:

Budapest, Kálvin tér

 

Szeretettel várunk egy megtartott, biztonságos közegben, ahol bátran felteheted a kérdéseidet, ha hívást érzel a téma iránt.

 

Szervezők:

Magyar Évi parapszichológus, EVIMA Spirituális Kapcsolódások Központ

Sebők Zsolt AnaLog mentor, sebokzsolt.hu

 

Klubest: FÉLELMEINK – a háborútól a mesterséges intelligenciáig

Klubest: FÉLELMEINK – a háborútól a mesterséges intelligenciáig

 

2024. április 17. (szerda) 18:00 – 20:00

 

Vajon a félelmeink velünk születtek vagy ez egy tanult viselkedési minta?

Hogyan vagyunk manipulálhatóak a média által, a félelmeinken keresztül?

Mit tudunk tenni ellene?

Hogyan tudjuk kezelni, illetve megszüntetni ezeket a félelmeinket?

 

A 2024. április 17-ei Klubest keretein belül elsősorban a fenti kérdésekkel fogunk foglalkozni, de természetesen a téma mentén érintünk minden egyéb kapcsolódó kérdést, amiket magatokkal hoztok.

Hozzájárulás: 5.000.- Ft

Helyszín: Jászberény

Részvétel csak előzetes bejelentkezés alapján! (Maximum 10 fő)

 

Szeretettel várlak benneteket,

evima

EMELKEDETT NŐI MINŐSÉG – a tudatváltás kulcsa az ősi magyar bölcselet szerint

EMELKEDETT NŐI MINŐSÉG – a tudatváltás kulcsa az ősi magyar bölcselet szerint

 

A női minőség helyére kerülése nagyon fontos mind a külső, mind a belső világunkban. Különösen azért, mert a női minőség nem csak a nőkben, hanem a férfiakban is jelen van, ahogyan a klasszikus Jin – Jang szimbólumban, a feketében ott van egy kis fehér és a fehérben ott van egy kis fekete, így a kettő együtt alkotja az egységet, a kerek egészet.

A női minőség többek között a lágyságot, a kedvességet, az intuíciót, a befogadó minőséget jelenti, ami elsősorban a nők sajátja, de ugyanúgy megtalálható a férfiakban is. S erre a szeretetteljes, befogadó, megértő, átölelő női minőségre elengedhetetlen szüksége van az elmúlt évszázadokban kibillent emberi társadalomnak, de minden egyes embernek is, hogy a bennünk lévő férfi és női minőségek a helyükre kerüljek, hogy minőségi, boldog, kiegyensúlyozott életet tudjunk élni.

 

Mi ennek az útja az ősi magyar bölcselet szerint?

Hogyan tudjuk a bennünk lévő emelkedett női minőséget megtalálni és megélni a hétköznapokban?

 

Ezekre és még sok más kérdésünkre is választ kapunk 2024. március 7-én Dr. Darnói Tibor holisztikus orvos, a Yotengrit Alapítvány elnökének előadásából, aki az idei Nőnap apropóján lesz a vendégünk Jászberényben.

A Yotengrit bölcselete a rábaközi Tudók 8 – 10 ezer éves múltra visszatekintő hagyatéka, mely feltárja az ősi magyar világképet, azt az ősi, magas szintű tudást, melyet a Rábaközben élő Táltosok és Tudók adtak tovább szájról szájra utódaiknak, s melyet Máté Imre bácsa jegyzett le a Yotengrit könyvekben. Halálát követően utóda, Dr. Darnói Tibor bácsa viszi tovább a Yotengrit szellemi örökségének képviseletét, tanításait.

A ránk maradt ősi hagyatékot a Yotengrit Alapítvány gondozza, melynek elnöke Dr. Darnói Tibor, holisztikus orvos, a Nők Világbéke Szövetségének tiszteletbeli békenagykövete. Küldetése, hogy az ősi magyar bölcselet eljusson az emberekhez, szellemi emelkedésen keresztül a nők és a férfiak az őket megillető, méltó helyükre kerüljenek, értékes, minőségi életet élhessenek, megerősödjön a család egysége, segítve mindezzel a magyar nemzet felvirágoztatását.

A Yotengrit szellemiségében a férfi és a nő mellérendeltségi viszonyban, egymás kiegészítéseként, egymással egységben, szeretetben, elfogadásban és egymás támogatásában él.

Ennek a szellemiségnek a tükrében nagyon fontos, hogy a nőt, a női minőséget méltó helyére segítsük a mai társadalomban.

Az idei nőnap apropóján beszélgetek Dr. Darnói Tibor holisztikus orvossal, a Yotengrit Alapítvány elnökével, aki az Emelkedett Női minőségről fog nekünk egy feledhetetlen előadást tartani.

 

Szeretettel várunk mindenkit a YOTENGRIT Alapítvány és az EVIMA Spirituális Kapcsolódások Központ közös szervezésében 2024. március 7-én Jászberényben, a Bathó Palotában 18:30 órakor kezdődő programunkra.

Jegyek:

Elővételben:

2024.02. 22-ig 3.500.- Ft

2024.02.23-tól 4.000.- Ft

Helyszínen: 4.500.- Ft

 

Jegyvásárlási lehetőség online: www.ikerorveny.hu

Jegyvásárlási lehetőség személyesen:

EVIMA Központban

IZA Kincses Boltjában (Jászberény, Tompa Mihály u. 6.)

 

 

RENDEZŐ Mivel zárom el magam a párkapcsolattól?

RENDEZŐ Mivel zárom el magam a párkapcsolattól?

 

Mindenki ismeri a szlogent: „Ha lepereg előtted életed filmje… „

Életünk filmje folyamatosan pörög! Ebben a pillanatban is benne vagyunk a filmben, de olykor annyira belefeledkezünk a színészi szerepünkbe, hogy hajlamosak vagyunk teljesen elfeledkezni róla, hogy mi vagyunk a rendezők is!

Ha beleragadunk a színjátékba, ha túlságosan azonosulunk a szerepünkkel, ha belülről nézzük a filmet akkor nem tudunk rálátni az elakadásaik okaira; megrekedünk egy helyzetben és bármennyire is szeretnénk tovább lépni, a filmünk áll, mint amikor megakad az adás, lefagy a net… A színész pedig nem tud mozdulni, nem tud továbblépni, beleragadt a helyzetbe.

Ezért érdemes beleülni a rendezői székbe, hogy rálássunk életünk filmjére egy másik nézőpontból. A rendező mindig kívülről és más tudatossági szintről figyeli az eseményeket, melyre a színész belülről nem lát rá. Rendezői nézőpontból kapunk olyan meglátásokat, felismeréseket, melyek hatására életünk filmje a számunkra legkedvezőbb irányba és nekünk legjobban tetsző módon forog tovább.

Szeretnél beleülni a rendezői székbe?

 

A 2024. február 11-ei Rendező témája: MIVEL ZÁROM EL MAGAM A PÁRKAPCSOLATTÓL?

Az ember alapvetően társas lény. Mindannyian egy igazi, megértő, szerető társra és boldog párkapcsolatra vágyunk.

Miért vagyunk ennek ellenére egyedül? Miért érezzük magunkat magányosnak? Miért nem találjuk meg a párunkat?

Miért élünk meg társas magányt a párkapcsolatunkban?

A leendő (vagy jelenlegi) partnerünk is szeretne hozzánk kapcsolódni, mégsem tud. Miért? Mert bennünk van valami elzárva, ami akadályozza, hogy a párunk megérkezzen az életünkbe!

Gyere és ülj be a rendezői székbe, hogy ráláss arra, mivel zárod el magad tudat alatt a leendő (vagy jelenlegi) kedvesedtől?

Vajon miért zárom ki a párom?

 

A program során egy magasabb tudatossági szintre lépünk és innen kezdjük el életünk filmjét újraforgatni.

A rendező beül a rendezői székbe, kiválasztja a színészeket, akik rákapcsolódnak a filmre és belső intuícióból eljátsszák a szerepeiket. A rendező kívülről, egy magasabb tudatossági szinten figyeli a filmet és javítja a hibákat, elakadásokat, majd átrendezi a neki nem tetsző részeket a felismerései eredményeképpen.

Rendezői részvételi hozzájárulás: 20.000.- Ft

Színészi és nézői részvételi hozzájárulás: 10.000.- Ft

Kezdés: február 11-én (vasárnap) 10:00 órakor (érkezés: 9:45-től)

Várható befejezés: a rendezett filmek számától függően 16:00 – 18:00 óráig

 

Szeretettel várlak,

evima

Test Intelligencia Tánc – SZÁRNYALÁS

Test Intelligencia Tánc – SZÁRNYALÁS

 

Testünknek megvan a saját maga intelligenciája, hiszen nem kell minden pillanatban arra figyelnünk, hogy hogyan járjunk, lélegezzünk vagy éppen dobbanjon a szívünk.

Ha a fejünkben lévő gondolatainkkal és negatív hitrendszereinkkel nem blokkoljuk a testünk működését, akkor a szerveink teljesen egészségesen működnek és szükség esetén meg is tudják gyógyítani önmagukat.

Test Intelligencia Tánc (TIT) közben ki tudjuk kapcsolni a gondolatainkat; szívünkkel-lelkünkkel kapcsolódunk a testünkhöz és meg tudjuk engedni neki, hogy magától mozduljon úgy, ahogy pillanatnyilag az a legtökéletesebb számára.

 

Miközben táncolunk,

 • közvetlenebb kapcsolatot alakítunk ki a testünkkel,
 • beindítjuk a test öngyógyítási folyamatait,
 • nagyobb önismeretre teszünk szert,
 • felszabadítjuk az energetikai blokkjainkat és elakadásainkat,
 • felszínre hozzuk és biztonságos térben megéljük az elfojtott érzéseinket,
 • kikapcsoljuk az agyalást,
 • megtapasztaljuk a mozgás közbeni meditációt,
 • belső folyamatainkat követjük végig,
 • és még sok egyéb csodálatos megéléseket tapasztalunk meg.

 

TIT témája: SZÁRNYALÁS

Időpont: 2023. október 18. (szerda) 17:30 – 19:15

Hozzájárulás: 5.000.- Ft

Helyszín: Y ház, Jászberény, Korcsolya u. 5.

 

Különösen ajánlom a Szárnyalást azoknak, akik be vannak ragadva egy élethelyzetbe és szeretnének belőle kitörni vagy egyszerűen csak szeretnék megélni a szárnyalás érzését egy különleges táncos meditációban.

A részvétel semmilyen tánctudást, fizikai kondíciót vagy előképzettséget nem igényel, mivel csak a testünk jelzéseit követve mozdulunk.

Ha nem szeretsz egyhelyben ülve meditálni, ha nem tudod kikapcsolni az állandó agyalást, ha szeretsz szabadon, kötetlenül mozogni, ha közvetlenebb kapcsolatot szeretnél a testeddel, ha fel szeretnéd hozni a tudattalanban szunnyadó információkat, ha jobban szeretnéd megismerni önmagad, ha hozzá szeretnél férni az elfojtott érzéseidhez vagy ha csak szeretnél egy megtartott környezetben önmagadra figyelve, elmélyülten táncolni egyet, akkor szeretettel várlak!

Évi

Klubest

Klubest

 

2023. május 31. (szerda)

 

Ha szeretnéd a tudatosságodat fejleszteni, tágítani, valamint a spiritualitással, a hétköznapi életvezetéseddel kapcsolatban új szempontú válaszokat kapni és egyben megértéseket realizálni, akkor szeretettel várlak a szerdai Klubestre.

Hozd magaddal és tedd fel a benned lévő kérdéseket, vagy csak fogadd be azokat az információkat és tanításokat, amikre éppen akkor, ebben a térben szükséged van!

Szeretettel várlak,

evima

 

 

A Klubest időtartama: 18:00 – 20:00 óráig.

Hozzájárulás:

Elővételben 5.000.- Ft (pároknak 9.000.-Ft)

Helyszínen: 6.000.- Ft.

Helyszín: Holló András u. 4. (kapucsengő: EVIMA)

Klubest

Klubest

 

2023. április 12. (szerda) 18:00 – 20:00  

 

A Klubestek célja, hogy egy spirituálisan fejlődni vágyó közösségben kialakítsunk olyan új, gyakorlatorientált gondolkodásmódot, mely elősegíti a hatékonyabb hétköznapi életvezetést, a lelkünk válaszainak meghallgatását és a magasabb szintű tudatosság elérését.

Kötetlenül beszélgetünk a mindennapi élet problémáiról, annak megoldási lehetőségeiről, a tudatosabb, magasabb szintű hozzáállásról, továbbá új szempontú megközelítésekről. A Klubestek kifejezetten a gyakorlati megoldásokra, a hétköznapi életben hasznosítható iránymutatásokra fókuszálnak.

Ha szeretnél egy ilyen közösségi térben tabuk nélkül, kötetlenül és interaktívan beszélgetni vagy akár csak csendben hallgatni és befogadni azokat az információkat, amire szükséged van, akkor tarts velünk!

Hozd magaddal a kérdéseidet!

 

A Klubest időtartama 18:00 – 20:00 óráig.

Hozzájárulás:

Elővételben 5.000.- Ft (pároknak 9.000.-Ft)

Helyszínen: 6.000.- Ft.

Helyszín: Holló András u. 4. (kapucsengő: EVIMA)

 

Szeretettel várok mindenkit,

Évi

 

Aktuális programok

HELYREHOZZAM VAGY ELENGEDJEM? Párkapcsolati workshop

HELYREHOZZAM VAGY ELENGEDJEM? Párkapcsolati workshop

 

Amikor elérkezik a „se vele – se nélküle” időszak a párkapcsolatunkban, akkor ott állunk tanácstalanul… vajon mikor döntök jól? S mi lenne a helyes döntés?

Van-e még bármilyen lehetőség ebben a kapcsolatban? Érdemes-e még időt és energiát fektetni abba, hogy helyrehozzuk, esetleg újra kezdjük? S ha igen, akkor hogyan?

Ha már nem látok esélyt arra, hogy rendbe tegyük a kapcsolatunkat, akkor miért nem tudom elengedni? Miért nem tudok tovább lépni?

Mi nehezíti a helyes döntést és milyen valódi megoldásokra kell rálátnom, hogy el tudjunk indulni akár az egyik, akár a másik irányba?

 

Helyszín és időpont:

Budapest, XI. kerület (pontos helyszínt a regisztrációt követően mindenkinek elküldöm)

 1. június 3. (hétfő) 18.00 – 21:00

Hozzájárulás: 10.000.- Ft

A programon történő részvételedet az előleg vagy a teljes összeg átutalásával tudod biztosítani. Amennyiben mégsem tudnál eljönni, az összeg visszautalására ugyan nincs lehetőség, de a részvételi jegyed másra átruházható.

 

Jászberény

 1. június 8. (szombat) 17:00 – 18:30

Hozzájárulás: a MindEGY Fesztivál keretében lesz lehetőség jegyet vásárolni

 

Szeretettel várlak,

evima

A programra itt tudsz jelentkezni:

Programok

Spirituális Kapcsolódások Központ

Üzenetet küldök:

Adatkezelési hozzájárulás:

Korábbi programjaink

TEST-TUDATOSSÁG

TEST-TUDATOSSÁG

 

Mitől függ a testalkatom? Mit tükröz a testfelépítésem?

Valóban a gének határozzák meg, hogy milyen vagyok?

Miért hajlamosabb a hízásra az egyik és miért nem a másik?

Hogy van értelme a fogyókúrának, illetve a mozgásnak?

Hogyan befolyásolják a hitrendszereim a testemet?

Hogyan tudok hatékonyan változtatni a testemen?

Mit jelent egyáltalán test-tudatosnak lenni?

… és még sok hasonló kérdésre kaphattok válaszokat a test-tudatosság témakörében.

 

A május 22-ei Klubesten egy rövid előadást hallhattok testtudatosságról. Ezt követően pedig egy interaktív beszélgetésre kerül sor, ahol hozzászólhattok, tapasztalatokat oszthattok meg és kérdéseket tudtok feltenni ebben a témában.

 

Időpont:

 1. május 22. (szerda) 18:00 – 20:00

 

Helyszín:

Jászberény, EVIMA Központ

 

Hozzájárulás:

elővételben: 5.000.- Ft

helyszínen: 6.000.- Ft

Amennyiben mégsem tudsz eljönni, az elővételes jegyek árát nem áll módomban visszafizetni, de teljes körűen át tudod ruházni másra vagy a következő Klubest alkalmával annak fele beszámításra kerül számodra.

 

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt, hallgatóságot, hozzászólót, kíváncsiskodót!

 

OPSZ! ORGZMS-POTNCA-SZRTKZÉS

OPSZ! ORGZMS-POTNCA-SZRTKZÉS

 

Valami hiányzik… ahogy hiányoznak a címben lévő szavakból a betűk, úgy hiányzik az együttlétünkből valami…

Valami esszenciális…

 

Mindannyian vágyunk rá, hogy egy olyan párkapcsolatban éljünk, ahol testi­-, érzelmi- és szellemi síkon is összhangban vagyunk a partnerünkkel, ahol meg tudjuk élni a teljes önátadást.

Napjainkban már egyre kevésbé tabu az intimitásról beszélni vagy olvasni, mégis amikor a gyakorlati megvalósításra kerül a sor, a tudatalatti blokkjaink igen erősen bejeleznek, ha nincs minden rendben.

A szívből jövő, szeretetteljes kapcsolódás iránti vágyunk hajt, de sokszor nem tudjuk, nem értjük, hogy az oda vezető folyamat miért és hol akad el?

 

Hogyan működnek a nő és a férfi közötti közeledési és kapcsolódási folyamatok?

Miért van bennünk szégyenérzet? Miért nem tudunk a párunkkal nyíltan kommunikálni az igényeinkről, a vágyainkról?

Miért játsszuk meg magunkat kapcsolódások során?

Mitől függ a gyönyörkészségünk és a férfierőnk? Hogyan hatnak tudat alatt a szülői minták és hogyan tudunk rajta változtatni?

Milyen lelki háttere van a gyönyörkészség és a férfierő megélésének? Hogyan tudunk ezeken változtatni?

A fenti témák fókuszban tartásával rendezzük meg a 3 alkalomból álló workshop programunkat, melyre szeretettel várunk, akár hallgatóságként, akár aktív résztvevőként szeretnél jelen lenni. Bátran hozd magaddal a kérdéseidet is!

 

Programsorozatunk időpontjai és témái:

2024.április 29. (hétfő) 18:30 – 20:30                           Intimitás megélésének nehézségei

2024.május 6. (hétfő) 18:30 – 20:30                             A gyönyörkészség lelki háttere

2024.május 13. (hétfő) 18:30 – 20:30                           A férfierő zavarainak lelki okai

 

A téma érzékenységére tekintettel egy bensőséges, zárt teret fogunk létrehozni maximum 20 fővel, így kizárólag előzetes regisztrációval lehet csatlakozni a workshophoz. Létszámon felül várólistára lehet jelentkezni.

 

Hozzájárulás:

8.000.- Ft/ alkalom.

Egy összegben 20.000 Ft/ 3 alkalom

Helyszín:

Budapest, Kálvin tér

 

Szeretettel várunk egy megtartott, biztonságos közegben, ahol bátran felteheted a kérdéseidet, ha hívást érzel a téma iránt.

 

Szervezők:

Magyar Évi parapszichológus, EVIMA Spirituális Kapcsolódások Központ

Sebők Zsolt AnaLog mentor, sebokzsolt.hu

 

Klubest: FÉLELMEINK – a háborútól a mesterséges intelligenciáig

Klubest: FÉLELMEINK – a háborútól a mesterséges intelligenciáig

 

2024. április 17. (szerda) 18:00 – 20:00

 

Vajon a félelmeink velünk születtek vagy ez egy tanult viselkedési minta?

Hogyan vagyunk manipulálhatóak a média által, a félelmeinken keresztül?

Mit tudunk tenni ellene?

Hogyan tudjuk kezelni, illetve megszüntetni ezeket a félelmeinket?

 

A 2024. április 17-ei Klubest keretein belül elsősorban a fenti kérdésekkel fogunk foglalkozni, de természetesen a téma mentén érintünk minden egyéb kapcsolódó kérdést, amiket magatokkal hoztok.

Hozzájárulás: 5.000.- Ft

Helyszín: Jászberény

Részvétel csak előzetes bejelentkezés alapján! (Maximum 10 fő)

 

Szeretettel várlak benneteket,

evima

EMELKEDETT NŐI MINŐSÉG – a tudatváltás kulcsa az ősi magyar bölcselet szerint

EMELKEDETT NŐI MINŐSÉG – a tudatváltás kulcsa az ősi magyar bölcselet szerint

 

A női minőség helyére kerülése nagyon fontos mind a külső, mind a belső világunkban. Különösen azért, mert a női minőség nem csak a nőkben, hanem a férfiakban is jelen van, ahogyan a klasszikus Jin – Jang szimbólumban, a feketében ott van egy kis fehér és a fehérben ott van egy kis fekete, így a kettő együtt alkotja az egységet, a kerek egészet.

A női minőség többek között a lágyságot, a kedvességet, az intuíciót, a befogadó minőséget jelenti, ami elsősorban a nők sajátja, de ugyanúgy megtalálható a férfiakban is. S erre a szeretetteljes, befogadó, megértő, átölelő női minőségre elengedhetetlen szüksége van az elmúlt évszázadokban kibillent emberi társadalomnak, de minden egyes embernek is, hogy a bennünk lévő férfi és női minőségek a helyükre kerüljek, hogy minőségi, boldog, kiegyensúlyozott életet tudjunk élni.

 

Mi ennek az útja az ősi magyar bölcselet szerint?

Hogyan tudjuk a bennünk lévő emelkedett női minőséget megtalálni és megélni a hétköznapokban?

 

Ezekre és még sok más kérdésünkre is választ kapunk 2024. március 7-én Dr. Darnói Tibor holisztikus orvos, a Yotengrit Alapítvány elnökének előadásából, aki az idei Nőnap apropóján lesz a vendégünk Jászberényben.

A Yotengrit bölcselete a rábaközi Tudók 8 – 10 ezer éves múltra visszatekintő hagyatéka, mely feltárja az ősi magyar világképet, azt az ősi, magas szintű tudást, melyet a Rábaközben élő Táltosok és Tudók adtak tovább szájról szájra utódaiknak, s melyet Máté Imre bácsa jegyzett le a Yotengrit könyvekben. Halálát követően utóda, Dr. Darnói Tibor bácsa viszi tovább a Yotengrit szellemi örökségének képviseletét, tanításait.

A ránk maradt ősi hagyatékot a Yotengrit Alapítvány gondozza, melynek elnöke Dr. Darnói Tibor, holisztikus orvos, a Nők Világbéke Szövetségének tiszteletbeli békenagykövete. Küldetése, hogy az ősi magyar bölcselet eljusson az emberekhez, szellemi emelkedésen keresztül a nők és a férfiak az őket megillető, méltó helyükre kerüljenek, értékes, minőségi életet élhessenek, megerősödjön a család egysége, segítve mindezzel a magyar nemzet felvirágoztatását.

A Yotengrit szellemiségében a férfi és a nő mellérendeltségi viszonyban, egymás kiegészítéseként, egymással egységben, szeretetben, elfogadásban és egymás támogatásában él.

Ennek a szellemiségnek a tükrében nagyon fontos, hogy a nőt, a női minőséget méltó helyére segítsük a mai társadalomban.

Az idei nőnap apropóján beszélgetek Dr. Darnói Tibor holisztikus orvossal, a Yotengrit Alapítvány elnökével, aki az Emelkedett Női minőségről fog nekünk egy feledhetetlen előadást tartani.

 

Szeretettel várunk mindenkit a YOTENGRIT Alapítvány és az EVIMA Spirituális Kapcsolódások Központ közös szervezésében 2024. március 7-én Jászberényben, a Bathó Palotában 18:30 órakor kezdődő programunkra.

Jegyek:

Elővételben:

2024.02. 22-ig 3.500.- Ft

2024.02.23-tól 4.000.- Ft

Helyszínen: 4.500.- Ft

 

Jegyvásárlási lehetőség online: www.ikerorveny.hu

Jegyvásárlási lehetőség személyesen:

EVIMA Központban

IZA Kincses Boltjában (Jászberény, Tompa Mihály u. 6.)

 

 

RENDEZŐ Mivel zárom el magam a párkapcsolattól?

RENDEZŐ Mivel zárom el magam a párkapcsolattól?

 

Mindenki ismeri a szlogent: „Ha lepereg előtted életed filmje… „

Életünk filmje folyamatosan pörög! Ebben a pillanatban is benne vagyunk a filmben, de olykor annyira belefeledkezünk a színészi szerepünkbe, hogy hajlamosak vagyunk teljesen elfeledkezni róla, hogy mi vagyunk a rendezők is!

Ha beleragadunk a színjátékba, ha túlságosan azonosulunk a szerepünkkel, ha belülről nézzük a filmet akkor nem tudunk rálátni az elakadásaik okaira; megrekedünk egy helyzetben és bármennyire is szeretnénk tovább lépni, a filmünk áll, mint amikor megakad az adás, lefagy a net… A színész pedig nem tud mozdulni, nem tud továbblépni, beleragadt a helyzetbe.

Ezért érdemes beleülni a rendezői székbe, hogy rálássunk életünk filmjére egy másik nézőpontból. A rendező mindig kívülről és más tudatossági szintről figyeli az eseményeket, melyre a színész belülről nem lát rá. Rendezői nézőpontból kapunk olyan meglátásokat, felismeréseket, melyek hatására életünk filmje a számunkra legkedvezőbb irányba és nekünk legjobban tetsző módon forog tovább.

Szeretnél beleülni a rendezői székbe?

 

A 2024. február 11-ei Rendező témája: MIVEL ZÁROM EL MAGAM A PÁRKAPCSOLATTÓL?

Az ember alapvetően társas lény. Mindannyian egy igazi, megértő, szerető társra és boldog párkapcsolatra vágyunk.

Miért vagyunk ennek ellenére egyedül? Miért érezzük magunkat magányosnak? Miért nem találjuk meg a párunkat?

Miért élünk meg társas magányt a párkapcsolatunkban?

A leendő (vagy jelenlegi) partnerünk is szeretne hozzánk kapcsolódni, mégsem tud. Miért? Mert bennünk van valami elzárva, ami akadályozza, hogy a párunk megérkezzen az életünkbe!

Gyere és ülj be a rendezői székbe, hogy ráláss arra, mivel zárod el magad tudat alatt a leendő (vagy jelenlegi) kedvesedtől?

Vajon miért zárom ki a párom?

 

A program során egy magasabb tudatossági szintre lépünk és innen kezdjük el életünk filmjét újraforgatni.

A rendező beül a rendezői székbe, kiválasztja a színészeket, akik rákapcsolódnak a filmre és belső intuícióból eljátsszák a szerepeiket. A rendező kívülről, egy magasabb tudatossági szinten figyeli a filmet és javítja a hibákat, elakadásokat, majd átrendezi a neki nem tetsző részeket a felismerései eredményeképpen.

Rendezői részvételi hozzájárulás: 20.000.- Ft

Színészi és nézői részvételi hozzájárulás: 10.000.- Ft

Kezdés: február 11-én (vasárnap) 10:00 órakor (érkezés: 9:45-től)

Várható befejezés: a rendezett filmek számától függően 16:00 – 18:00 óráig

 

Szeretettel várlak,

evima

Test Intelligencia Tánc – SZÁRNYALÁS

Test Intelligencia Tánc – SZÁRNYALÁS

 

Testünknek megvan a saját maga intelligenciája, hiszen nem kell minden pillanatban arra figyelnünk, hogy hogyan járjunk, lélegezzünk vagy éppen dobbanjon a szívünk.

Ha a fejünkben lévő gondolatainkkal és negatív hitrendszereinkkel nem blokkoljuk a testünk működését, akkor a szerveink teljesen egészségesen működnek és szükség esetén meg is tudják gyógyítani önmagukat.

Test Intelligencia Tánc (TIT) közben ki tudjuk kapcsolni a gondolatainkat; szívünkkel-lelkünkkel kapcsolódunk a testünkhöz és meg tudjuk engedni neki, hogy magától mozduljon úgy, ahogy pillanatnyilag az a legtökéletesebb számára.

 

Miközben táncolunk,

 • közvetlenebb kapcsolatot alakítunk ki a testünkkel,
 • beindítjuk a test öngyógyítási folyamatait,
 • nagyobb önismeretre teszünk szert,
 • felszabadítjuk az energetikai blokkjainkat és elakadásainkat,
 • felszínre hozzuk és biztonságos térben megéljük az elfojtott érzéseinket,
 • kikapcsoljuk az agyalást,
 • megtapasztaljuk a mozgás közbeni meditációt,
 • belső folyamatainkat követjük végig,
 • és még sok egyéb csodálatos megéléseket tapasztalunk meg.

 

TIT témája: SZÁRNYALÁS

Időpont: 2023. október 18. (szerda) 17:30 – 19:15

Hozzájárulás: 5.000.- Ft

Helyszín: Y ház, Jászberény, Korcsolya u. 5.

 

Különösen ajánlom a Szárnyalást azoknak, akik be vannak ragadva egy élethelyzetbe és szeretnének belőle kitörni vagy egyszerűen csak szeretnék megélni a szárnyalás érzését egy különleges táncos meditációban.

A részvétel semmilyen tánctudást, fizikai kondíciót vagy előképzettséget nem igényel, mivel csak a testünk jelzéseit követve mozdulunk.

Ha nem szeretsz egyhelyben ülve meditálni, ha nem tudod kikapcsolni az állandó agyalást, ha szeretsz szabadon, kötetlenül mozogni, ha közvetlenebb kapcsolatot szeretnél a testeddel, ha fel szeretnéd hozni a tudattalanban szunnyadó információkat, ha jobban szeretnéd megismerni önmagad, ha hozzá szeretnél férni az elfojtott érzéseidhez vagy ha csak szeretnél egy megtartott környezetben önmagadra figyelve, elmélyülten táncolni egyet, akkor szeretettel várlak!

Évi

Klubest

Klubest

 

2023. május 31. (szerda)

 

Ha szeretnéd a tudatosságodat fejleszteni, tágítani, valamint a spiritualitással, a hétköznapi életvezetéseddel kapcsolatban új szempontú válaszokat kapni és egyben megértéseket realizálni, akkor szeretettel várlak a szerdai Klubestre.

Hozd magaddal és tedd fel a benned lévő kérdéseket, vagy csak fogadd be azokat az információkat és tanításokat, amikre éppen akkor, ebben a térben szükséged van!

Szeretettel várlak,

evima

 

 

A Klubest időtartama: 18:00 – 20:00 óráig.

Hozzájárulás:

Elővételben 5.000.- Ft (pároknak 9.000.-Ft)

Helyszínen: 6.000.- Ft.

Helyszín: Holló András u. 4. (kapucsengő: EVIMA)

Klubest

Klubest

 

2023. április 12. (szerda) 18:00 – 20:00  

 

A Klubestek célja, hogy egy spirituálisan fejlődni vágyó közösségben kialakítsunk olyan új, gyakorlatorientált gondolkodásmódot, mely elősegíti a hatékonyabb hétköznapi életvezetést, a lelkünk válaszainak meghallgatását és a magasabb szintű tudatosság elérését.

Kötetlenül beszélgetünk a mindennapi élet problémáiról, annak megoldási lehetőségeiről, a tudatosabb, magasabb szintű hozzáállásról, továbbá új szempontú megközelítésekről. A Klubestek kifejezetten a gyakorlati megoldásokra, a hétköznapi életben hasznosítható iránymutatásokra fókuszálnak.

Ha szeretnél egy ilyen közösségi térben tabuk nélkül, kötetlenül és interaktívan beszélgetni vagy akár csak csendben hallgatni és befogadni azokat az információkat, amire szükséged van, akkor tarts velünk!

Hozd magaddal a kérdéseidet!

 

A Klubest időtartama 18:00 – 20:00 óráig.

Hozzájárulás:

Elővételben 5.000.- Ft (pároknak 9.000.-Ft)

Helyszínen: 6.000.- Ft.

Helyszín: Holló András u. 4. (kapucsengő: EVIMA)

 

Szeretettel várok mindenkit,

Évi

 

Levelezési cím: evima@evima.hu

Copyright © Magyar Évi 2022

Adatkezelési tájékoztató