Mindenki ismeri a szlogent: „Ha lepereg előtted életed filmje… „

Életünk filmje folyamatosan pörög! Ebben a pillanatban is benne vagyunk a filmben, de olykor annyira belefeledkezünk a színészi szerepünkbe, hogy hajlamosak vagyunk teljesen elfeledkezni róla, hogy mi vagyunk a rendezők is!

Ha beleragadunk a színjátékba, ha túlságosan azonosulunk a szerepünkkel, ha belülről nézzük a filmet akkor nem tudunk rálátni az elakadásaik okaira; megrekedünk egy helyzetben és bármennyire is szeretnénk tovább lépni, a filmünk áll, mint amikor megakad az adás, lefagy a net… A színész pedig nem tud mozdulni, nem tud továbblépni, beleragadt a helyzetbe.

Ezért érdemes beleülni a rendezői székbe, hogy rálássunk életünk filmjére egy másik nézőpontból. A rendező mindig kívülről és más tudatossági szintről figyeli az eseményeket, melyre a színész belülről nem lát rá. Rendezői nézőpontból kapunk olyan meglátásokat, felismeréseket, melyek hatására életünk filmje a számunkra legkedvezőbb irányba és nekünk legjobban tetsző módon forog tovább.

Szeretnél beleülni a rendezői székbe?

 

A 2024. február 11-ei Rendező témája: MIVEL ZÁROM EL MAGAM A PÁRKAPCSOLATTÓL?

Az ember alapvetően társas lény. Mindannyian egy igazi, megértő, szerető társra és boldog párkapcsolatra vágyunk.

Miért vagyunk ennek ellenére egyedül? Miért érezzük magunkat magányosnak? Miért nem találjuk meg a párunkat?

Miért élünk meg társas magányt a párkapcsolatunkban?

A leendő (vagy jelenlegi) partnerünk is szeretne hozzánk kapcsolódni, mégsem tud. Miért? Mert bennünk van valami elzárva, ami akadályozza, hogy a párunk megérkezzen az életünkbe!

Gyere és ülj be a rendezői székbe, hogy ráláss arra, mivel zárod el magad tudat alatt a leendő (vagy jelenlegi) kedvesedtől?

Vajon miért zárom ki a párom?

 

A program során egy magasabb tudatossági szintre lépünk és innen kezdjük el életünk filmjét újraforgatni.

A rendező beül a rendezői székbe, kiválasztja a színészeket, akik rákapcsolódnak a filmre és belső intuícióból eljátsszák a szerepeiket. A rendező kívülről, egy magasabb tudatossági szinten figyeli a filmet és javítja a hibákat, elakadásokat, majd átrendezi a neki nem tetsző részeket a felismerései eredményeképpen.

Rendezői részvételi hozzájárulás: 20.000.- Ft

Színészi és nézői részvételi hozzájárulás: 10.000.- Ft

Kezdés: február 11-én (vasárnap) 10:00 órakor (érkezés: 9:45-től)

Várható befejezés: a rendezett filmek számától függően 16:00 – 18:00 óráig

 

Szeretettel várlak,

evima