A női minőség helyére kerülése nagyon fontos mind a külső, mind a belső világunkban. Különösen azért, mert a női minőség nem csak a nőkben, hanem a férfiakban is jelen van, ahogyan a klasszikus Jin – Jang szimbólumban, a feketében ott van egy kis fehér és a fehérben ott van egy kis fekete, így a kettő együtt alkotja az egységet, a kerek egészet.

A női minőség többek között a lágyságot, a kedvességet, az intuíciót, a befogadó minőséget jelenti, ami elsősorban a nők sajátja, de ugyanúgy megtalálható a férfiakban is. S erre a szeretetteljes, befogadó, megértő, átölelő női minőségre elengedhetetlen szüksége van az elmúlt évszázadokban kibillent emberi társadalomnak, de minden egyes embernek is, hogy a bennünk lévő férfi és női minőségek a helyükre kerüljek, hogy minőségi, boldog, kiegyensúlyozott életet tudjunk élni.

 

Mi ennek az útja az ősi magyar bölcselet szerint?

Hogyan tudjuk a bennünk lévő emelkedett női minőséget megtalálni és megélni a hétköznapokban?

 

Ezekre és még sok más kérdésünkre is választ kapunk 2024. március 7-én Dr. Darnói Tibor holisztikus orvos, a Yotengrit Alapítvány elnökének előadásából, aki az idei Nőnap apropóján lesz a vendégünk Jászberényben.

A Yotengrit bölcselete a rábaközi Tudók 8 – 10 ezer éves múltra visszatekintő hagyatéka, mely feltárja az ősi magyar világképet, azt az ősi, magas szintű tudást, melyet a Rábaközben élő Táltosok és Tudók adtak tovább szájról szájra utódaiknak, s melyet Máté Imre bácsa jegyzett le a Yotengrit könyvekben. Halálát követően utóda, Dr. Darnói Tibor bácsa viszi tovább a Yotengrit szellemi örökségének képviseletét, tanításait.

A ránk maradt ősi hagyatékot a Yotengrit Alapítvány gondozza, melynek elnöke Dr. Darnói Tibor, holisztikus orvos, a Nők Világbéke Szövetségének tiszteletbeli békenagykövete. Küldetése, hogy az ősi magyar bölcselet eljusson az emberekhez, szellemi emelkedésen keresztül a nők és a férfiak az őket megillető, méltó helyükre kerüljenek, értékes, minőségi életet élhessenek, megerősödjön a család egysége, segítve mindezzel a magyar nemzet felvirágoztatását.

A Yotengrit szellemiségében a férfi és a nő mellérendeltségi viszonyban, egymás kiegészítéseként, egymással egységben, szeretetben, elfogadásban és egymás támogatásában él.

Ennek a szellemiségnek a tükrében nagyon fontos, hogy a nőt, a női minőséget méltó helyére segítsük a mai társadalomban.

Az idei nőnap apropóján beszélgetek Dr. Darnói Tibor holisztikus orvossal, a Yotengrit Alapítvány elnökével, aki az Emelkedett Női minőségről fog nekünk egy feledhetetlen előadást tartani.

 

Szeretettel várunk mindenkit a YOTENGRIT Alapítvány és az EVIMA Spirituális Kapcsolódások Központ közös szervezésében 2024. március 7-én Jászberényben, a Bathó Palotában 18:30 órakor kezdődő programunkra.

Jegyek:

Elővételben:

2024.02. 22-ig 3.500.- Ft

2024.02.23-tól 4.000.- Ft

Helyszínen: 4.500.- Ft

 

Jegyvásárlási lehetőség online: www.ikerorveny.hu

Jegyvásárlási lehetőség személyesen:

EVIMA Központban

IZA Kincses Boltjában (Jászberény, Tompa Mihály u. 6.)