2022. szeptember 25. (vasárnap) 17:00 – 19:30

Napjaink egy részét az álmok birodalmában töltjük és különösebbnél különösebb megtapasztalásokat szerzünk álmunkban, akár emlékezünk ezekre, akár nem.

A modern pszichoanalízis is sokat foglalkozik a páciensek kezelésekor az álmaikkal és azok elemzésével, mivel így jóval hatékonyabb gyógyulásokat tudnak elérni. Én is előszeretettel dolgozom hozzám forduló kliensek álmaival, végtelenül izgalmas és ugyanakkor nagyon hasznos dolognak tartom az álomfejtést az önismeret során, mert segít rálátni a tudatalatti működéseinkre és kulcsokat, megoldásokat ad az életünk hatékonyabb vezetéséhez, valamint a céljaink gyorsabb eléréséhez.

Álmunkban egy másik dimenziósíkon találjuk magunkat, s amikor felébredünk, általában az álmaink egy töredékét tudjuk csak felidézni. Némi odafigyeléssel és gyakorlással egyre több képet, egyre több üzenetet tudunk áthozni az álmok birodalmából, melyben a Felettes Énünk, az Isteni Énünk üzen a maga szimbólum rendszerén keresztül. Gyakorlati praktikákkal, a hétköznapi gondolkodástól eltérő felfogással az álmok üzenete megérthető bárki számára.

A 2022. szeptember 25-én (vasárnap) 17:00 órától 19:30 óráig tartó Műhelymunka két részből áll: a program első felében egy előadás keretében mesélek az álmok birodalmáról, majd ezt követően gyakorlati módszerek átadásával megtanuljuk, hogy hogyan kell áthozni és értelmezni az álmaink üzenetét.

Hozzájárulás: elővételben 6.000.- Ft; helyszínen 7.000.- Ft.

Helyszín: Ideál Center (Jászberény, Táncsics Mihály u. 2.)

Szeretettel várlak,

Évi