2023. március 22. (szerda) 18:00 – 20:00 

 

Az Újholddal támogatott Tavaszi Napéjegyenlőséget követően, 2023.március 22-én (szerdán) útjára indítjuk a minden szempontból megújult Spirituális és Önismereti Klubestet!

 

A Klubestek célja, hogy egy spirituálisan fejlődni vágyó közösségben kialakítsunk olyan új, gyakorlatorientált gondolkodásmódot, mely elősegíti a hatékonyabb hétköznapi életvezetést, a lelkünk válaszainak meghallgatását és a magasabb szintű tudatosság működtetését.

Ezeken a találkozókon kötetlenül és interaktívan beszélgetünk a mindennapi élet problémáiról, annak megoldási lehetőségeiről, a tudatosabb, magasabb szintű hozzáállásról vagy más szempontból történő megközelítésről.

A médiából özönlik a rengeteg tanítás, mégis amikor a gyakorlatban kell megoldanunk egy-egy élethelyzetet, akkor sokszor csődöt mond a sok spirituális vagy annak álcázott elmélet. Ezért a Klubestek kifejezetten a gyakorlati megoldásokra, a hétköznapi életben hasznosítható iránymutatásokra fókuszálnak.

A Klubest tematikáját minden esetben a résztvevők által hozott kérdések határozzák meg, mert az Isteni rendezőelv szerint azok fognak egy időben és térben jelen lenni, akiknek hasonló problémáik vagy kérdéseik vannak. Így az aktuálisan felmerülő téma kapcsán mindenki választ kap a feltett és a fel nem tett, tudattalanban motoszkáló kérdéseire is.

 

A Klubestek aktuális időpontjai mindig meghirdetésre kerülnek a hírfolyamban, a Programok között.

 

A Klubest időtartama: 18:00 – 20:00 óra

Hozzájárulás: elővételben 5.000.- Ft (pároknak 9.000.-Ft); helyszínen: 6.000.- Ft.

Helyszín: Holló András u. 4. (kapucsengő: EVIMA)

 

Szeretettel várok mindenkit,

Évi