2023. március 5. (vasárnap) 17:00 – 19:30

 

Úgy tűnik, hogy a csapból is a spirituális írások, blogok, podcastok, videók és mindenféle egyéb megnyilvánulások folynak. Mi pedig rengeteget időt töltünk ezek olvasásával, nézegetésével és egyre nagyobb az elméleti tudásunk a morfogenetikus mezőtől kezdve a generációkon átívelő karmikus terheken keresztül, a mágikus tudásig szinte mindenről… A fejünk tele van mindenféle hasznos vagy hasznosnak tűnő adattal.

Vajon ennek a töménytelen mennyiségű információnak a birtokában boldogabbak vagyunk? S mennyit fejlődünk általa?

Mert hiába van rengeteg elméleti tudás a fejünkben arról, hogy milyen gyermekkori sérüléseink vezettek a jelenlegi viselkedésünkhöz vagy hogy a szeretet a legerősebb energia, amivel mindent meg lehet oldani, ha ezekből semmit nem tudunk átültetni a gyakorlati életünkbe. Akkor pont nem ér semmit az egész!

Az emberek nagy része szidja a jelenlegi iskolarendszert, ami kizárólag elméleti tudást ad, ezért elindultunk abba az irányba, hogy eltávolodunk az eddig rosszul működő rendszerektől és új mintákat keresünk vagy építünk fel. A régi sablonok alapján át akarjuk hozni most az önismeret és a spirituális fejlődés területére ugyanazokat a hibákat, amik a régi rendszerben voltak, ahol az iskolában, magánórákon, tanfolyamokon a fejünkbe erőltettek egy halom elméleti információt, de azok nagy részét nem tudtuk hasznosítani a gyakorlati életünkben?

Hogyan tudom megélni nőként, férfiként, szülőként, gyerekként, barátként, munkavállalóként vagy vállalkozóként, szomszédként vagy bármilyen más minőségben a hétköznapi életemben a spiritualitást?

Hogyan lehet ezt a sok elméleti tudást átültetni a gyakorlatba és megélni a mindennapokban?

Ezzel a témával és természetesen a gyakorlati válaszokkal várlak szeretettel 2023. március 5-én (vasárnap) 17:00 – 19:30 óráig a Spiritualitás a hétköznapokban műhelymunkára.

Hozzájárulás: elővételben 6.000.- Ft; helyszínen 7.000.- Ft.

Szeretettel várlak,

Évi