önismereti és nőiesség fejlesztés tanfolyam

május 3. (szerda) 18:00 – 20:30

 

Ősanyáink, dédanyáink még összhangban éltek a természettel, tisztelték a javasasszonyok, boszorkányok tudását; ismerték a saját női bölcsességükben, valamint a női közösség erejében rejlő erőt!

Sajnos hosszú évtizedek óta a nő, a női minőség és a nőiesség nincs helyén! A nőknek egyrészt másodlagos szerepet szánt a modern társadalom, másrészt pedig túlterhelte őket – a háztartás vezetésen és gyereknevelésen túl – pénzkereseti feladatokkal. Elindult az „egyenlősítés”, aminek az lett az eredménye, hogy a nők nagy része ma már azt sem tudja, hogyan kell igazán nőnek lenni, hogyan lehet kapcsolódni a női ősforráshoz, illetve a női intuíciójához.

Pedig nőnek lenni, a női minőségünket megélni és hozzáférni az Istenanyai őserőhöz igazi csoda! S csak ez, a helyén lévő varázslatos női minőség tudja a családot és a társadalmat meggyógyítani, megváltoztatni.

 

A Szakrális Nő tanfolyam egy önismereti úton vezet végig, ahol mélyebben megismerjük önmagunkat, újra kapcsolódunk a nőiességünkhöz, a női erőnkhöz és bölcsességünkhöz, feloldjuk a nőiességünkön lévő blokkokat egy szeretetteljes női közösségben. Tesszük mindezeket végtelenül színes és változatos formában, előadásokkal, beszélgetésekkel, meditációkkal, mozgással, tánccal, énekléssel, csoportfeladatokkal, beavató szertartásokkal és rituálékkal.

Az előadások és a gyakorlatok is egymásra épülnek, így a nőiességünk fejlődését könnyedén nyomon tudjuk követni. A tanfolyam egy-egy alkalommal történő látogatásra nincs lehetőség, mert csak így alakul ki az egymást elfogadó, támogató, szeretetteljes, bizalmi közösség a nővéreink között.

Ha szeretnél a nőiességedhez mélyebben kapcsolódni, ha szeretnéd a benned élő Istennőt kibontakoztatni és ragyogóbb, tudatosabb, elbűvölőbb, érzékibb nőként élni akkor szeretettel várunk a 2023. május 3-án induló Szakrális Nő csoportba.

 

Bemutató és tájékoztató óra lesz 2023. április 26-án 18:00 órakor az EVIMA Spirituális Kapcsolódások Központban. A bemutató órán a részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött. Kérlek, hogy részvételi szándékodat legkésőbb április 25-én 12:00 óráig jelezd itt a honlapon vagy az evima@evima.hu email címen, esetleg a Facebookon az evimaSpirit oldalon.

 

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!

evima